Lid worden?

Over ons

Wij hopen met deze informatie je interesse voor het duiken en onze vereniging te hebben gewekt. Als je nog geen duikbrevet hebt, kan je bij ons kennis komen maken met de fascinerende wereld onder water.

Als je eens wil uitproberen of persluchtduiken iets voor je is, kun je bij Duikteam H2O Westland een avond deelnemen aan een persluchtintroductie. Na eerst een korte instructie ga je dan onder begeleiding van een instructeur in het zwembad duiken met perslucht. Je hoeft hiervoor geen enkele voorkennis te hebben van duiken, wel moet je gezond zijn en kunnen zwemmen. Als je zelf een snorkel, masker en vinnen hebt, is het aan te bevelen om deze mee te nemen. Het is prettig om een T-shirt onder de persluchtset te dragen.

Als je belangstelling hebt om lid te worden, kan je bovendien vrijblijvend drie maal aan de zwembadtraining deelnemen. Daarna besluit je of je lid wilt worden of niet.

Kom voor nadere informatie langs op een maandagavond om 21.15 uur in zwembad Maesemunde, Koningin Julianaweg 158, 2691 GH te ’s-Gravenzande. Op feestdagen wordt er niet getraind, tijdens de maanden juli en augustus houden wij een zomerstop wat betreft het zwembad.

De minimum leeftijd voor het lidmaatschap is 18 jaar. Je moet je vóór inschrijving medisch laten keuren voor de duiksport (de keuringseisen zijn bij de vereniging beschikbaar).

Onze verwachtingen:

  • Je moet gemotiveerd zijn en bereid zijn tot fysieke inspanning
  • Je moet bereid zijn tot het vergaren van theoretische kennis
  • Je moet bereid zijn je duikvaardigheid op peil te houden

Uiteraard zijn duikers met andere opleidingen dan de NOB welkom om met ons te trainen en te duiken!

Heb je nog vragen, stuur ons dan een mailtje naar info@duikteamh2o.nl!

Voor informatie over de duiktank mail naar info@duikteamh2o.nl

Duikteam H2O is een gezellige trefpunt in het Westland voor liefhebbers van de duiksport. 

 Duikteam H2O is ook op facebook te volgen. 

Contact Info

Westland
010 5911760
info@duikteamh2o.nl
Duikteam H2O © Copyright 2023. All rights reserved