Duikactiviteiten

Over ons

De activiteitencommissie organiseert van ongeveer april tot oktober clubduiken waarop leden zich via de website op kunnen geven.

Naast de geplande clubduiken kunnen leden zelf een oproep op het duikbord op de website plaatsen om te gaan duiken, waardoor het heel eenvoudig is om een of meerdere buddies te vinden. Hierdoor wordt in het hoogseizoen bijna dagelijks door een aantal leden gedoken!

Voor de echte bikkels wordt in januari de snertduik georganiseerd, eerst een nieuwjaarsachtige duik en daarna een lekker bakkie snert ergens in zeeland.

De opening van het buitenwaterseizoen in maart of april, is de ontbijt- of brunchduik , waarbij na een vroege duik in het frisse Zeeuwse water de leden met aanhang gezamenlijk brunchen.

Jaarlijks worden er in januari en februari meerdere reanimatieavonden georganiseerd met speciale aandacht voor duikongevallen. Deelname hieraan is verplicht voor alle leden!

Nieuw is de midzomeravondduik, waarbij na een duik in het inmiddels lekker warme water, een lekkere bbq klaarstaat.

Het is bijna een traditie geworden, waardoor jaarlijks een van de H2O-leden een ‘live-aboard duikreis‘ naar het buitenland organiseert. De bestemmingen van de afgelopen jaren variëren van de Rode Zee (Egypte), de Malediven, Sipadan (Maleisië) en de Costa Brava in Spanje.

Duikteam H2O is een gezellige trefpunt in het Westland voor liefhebbers van de duiksport. 

 Duikteam H2O is ook op facebook te volgen. 

Contact Info

Westland
010 5911760
info@duikteamh2o.nl
Duikteam H2O © Copyright 2023. All rights reserved